Yoga

Yoga för olika tillfällen

Som du kanske redan läst på denna sajt så finns det yoga för olika tillfällen i livet. vad som ska tilläggas är att det är en träningsform som kanske inte passar alla. Även om du aldrig gjort yoga tidigare så vill vi uppmuntra dig till att prova. Vem vet, det kanske är något för dig i alla fall.

Det kan finns speciellt tillfällen i livet då yogan ger bättre resultat än andra. Har man det stressigt på arbetet så kan yogan hjälpa dig att koppla ifrån och slappna av. Som nybliven förälder så kanske man får ta kortare yogapass under sovperioderna. Lär dig att snabbt varva ner för att få en stunds avkoppling.

Hitta en miljö som känns bekväm för de yogaövningar som du ska genomföra. Stänga av andra elektroniska prylar som TV, radio och telefoner som kan störa under din yogaövning. Koncentrera dig på den övning som du ska genomföra, om du precis har börjat med yoga så finns det bar youtubeklipp som du kan använda dig av tills du fått kläm på övningarna.

Så oavsett om du är nybörjare eller hållit på med yoga ett ta så vill vi önska dig lycka till med din yoga och vi hoppas du hittar den form och de tillfällen som krävs för att yoga.