Tips Träning

Testa något annat

Är du trött på att vara trött och ofokuserad? Är svaret ja, då kanske du bör prova på något nytt. Någonting som aktiverar dig samt bygger upp både kropp och själ. Det finns en hel del olika varianter av självbyggande aktiviteter att prova på för dig som behöver förändring i ditt liv. Vissa av oss behöver spänning, känna adrenalinet flöda via extremsporter som till exempel bergsklättring, forsränning eller mountainbiking.

Lagsporter kanske är något som du vill prova på. Hockey exempelvis är en fysiskt ansträngande sport och du får en härlig gemenskap med dina lagkamrater. Klicka här om du är i behov av utrustning. Andra behöver lugnare aktiviteter för att rena själen samt stärka kroppen. För er sistnämnda kan till exempel lugnare bergsvandringar, fiske eller yoga vara något att ge en chans.

Yoga överallt

Yoga är särskilt bra då det är en aktivitet vilken inte kräver några redskap. Denna aktivitet passar alla åldrar, kön samt former då du kan anpassa alla övningar efter dina egna förutsättningar. Det hjälper dig att bli mer närvarande och fokuserad. Du självreflekterar och finner ditt inre lugn. Känner du av mycket stress är yoga ett perfekt val för dig.

Det är även väldigt praktiskt att utöva då du kan göra dina övningar hemma, eller på stranden en solig dag. Du som har problem med dina leder kan utföra vattenyoga vilket är skonsammare för kroppen Varför inte slå två flugor i en smäll genom att kombinera bergsvandring med yoga.