Tips

Nya smycken till sommaren

Våren närmar sig med stormsteg och det är dags att förnya garderoben, speciellt när det gäller smycken. Kanske det även är dags för en ny piercing?

Idag är det mer vanligt att vara piercad än att inte vara det. Varför inte unna dig själv en enkel näsring eller nya örhängen? När du vill pierca dig, är det säkrast är att gå till en riktig piercare som är utbildad till att lösa piercande på bästa vis. En legitimerad piercare ger även ordentliga skötselråd och kompromissar inte med din säkerhet.

Välj rätt piercing

Det finns tider då alla verkligen längtar efter något nytt och till våren längtar vi extra mycket efter förändring. Vilken piercing passar ihop med din stil? Kanske är en septumpiercing något för dig?

Piercingsalongen Platnium Ink Piercing Company har över 20 års erfarenhet och erbjuder alltid ett tryggt besök, både på plats och online. Klicka dig vidare här och se det stora utbudet av piercingsmycken i webbutiken.

I webbutiken kan du välja smycken för alla kroppsdelar i många olika material och färger. Det finns något för alla smaker och stilar. Har du nyligen tatuerat eller piercat dig erbjudes även eftervårdsprodukter för att ta hand om ditt nya kroppssmycke.