Yoga

Hitta din passion för yoga

Som med de flesta träningsformer så gäller det att man har ett intresse för det man håller på med. Det gäller att hitta din passion för yoga för att få ut så mycket som möjligt av denna fantastiska träningsform. Den som tror att det bara är att sitta i lotusställning har en sned bild av denna träningsform.

Yoga hemma eller tillsammans med andra

Likaväl som yoga kan vara avslappnande så kan det vara ansträngande och intensivt. du kan göra din yoga hemma allena eller tillsammans med andra och det finns olika program som utförs. Det som egentligen behövs är ett skönt underlag och något bekvämt på sig som inte stramar för mycket. Gör man sin yoga hemma så finns det ingen som styr ditt pass förutom dig själv och du kan köra så länge det känns okay.

Hitta tid och rutiner för din yoga

Likaväl som man har sina träningstider för spinning eller annat så gäller det att skapa sina rutiner för sin yoga. Det kan vara ett kortare pass för morgonyogan och ett längre pass när man kommit hem från skolan eller arbetet. När man väl fått in de rutinerna så går det mesta av sig själv utan att man tänker på det.