Hälsa

För höga krav på oss själva

Kan det vara så att vi ställer för höga krav på oss själva? Många gånger så behövs de kraven för att man ska prestera sitt yttersta. Det gäller att kunna anpassa sig till att prestera sitt yttersta och slappna av då man verkligen är ledig.

Att vi ska må bra bör vara en orsak till att vi tänker efter hur vi mår. Vad bör vi göra då det blir allt för stressigt och för mycket på arbetet. Det gäller att vi kan ta pikar då det är mycket på jobbet och kunna varva ner när vi väl kommit hem. Vi pratar mycket om att inte ta med sig jobbet hem och att använda sig av yoga kan vara ett sätt att koppla bort hjärnan och hitta sitt lugn.

Vissa klara av att slappna av med någon form av träning och alla är vi olika så det gäller att hitta vilket som passar dig bäst. Träning är bra för de flesta av oss och att komma i rörelse kanske fler borde göra. Det gäller att vi tar hand om våra liv och hittar det som är bäst för oss. Hälsan är något som vi ska vara rädda om och om vi känner att vi behöver hjälp och vård så ska vi absolut göra detta.