Yoga

Att finna lugn och ro

I ett stressigt samhälle så behöver vi lugn och ro emellanåt, vissa hittar det med en hobby andra använder sig av yoga. Vilket som så kan vi inte stressa på hela tiden utan att varav ner. Kroppen kommer förr eller senare att säga i från. Vi klarar av en viss stress, sedan är det skillnad på positiv och negativ stress. En del måste ha en viss deadline för att kunna prestera när vissa andra presterar hela tiden utan att verka stressa.

I yogan gäller det att andas rätt och genom koncentration på andningen så kommer din stress och oro att minskas. Man sitter med fördel i yoga ställning, räknar för sig själv och andas ut på ett och andas in på två. Upprepa övningen tills du känner att du får ett lugn. Avslappnande musik kan gärna spelas på låg nivå.

Ta gärna för vana att göra dina yoga övningar ett par gånger i veckan, och få gärna rutin på vilka bestämda dagar du gör dina övningar på. Upprepa detta under en period och känn efter hur din stress kommer att lugna sig och du kommer att må mycket bättre!

Lycka till med din yoga och hoppas att du finner den ro du behöver!